SBT Shadows voitti avauspelinsä

SBT Shadows aloitti nelosdivarin tänään tehokkaasti. Avausturnaus pelattiin Raumalla ja Shadowsilla oli tuomisina täysi pistepotti eli kaksi voittoa.

Ensimmäisessä pelissä Shadows kukisti kotijoukkue Kaaron. Avauserä oli maaliton, mutta toisessa Shadows teki kolme isäntien nollaa vastaan. Heti päätöserän alussa Shadows siirtyi jo 4-0 johtoon. Kaaro teki avausmaalinsa vasta kuusi minuuttia ennen loppua, sen jälkeen osui Shadows ja Kaaro viimeisteli pari minuuttia ennen loppuvihellystä loppunumerot 5-2.

Shadowsin maalintekijät olivat Tomi Mikkonen, Henry Rinnemaa, Marko Hyökyvirta, Miikka Kinnala ja Juha Pellilä.

 

Päivän toisessa ottelussa Shadows kohtasi SB LuVen Luvialta. Shadows voitti ensimmäisen erän 1-0 ja toisen 2-0. Kolmannessa LuVe kavensi erän puolivälissä, mutta Shadows ei hetkuillut vaan piti päänsä kylmänä ja muutamaa minuuttia myöhemmin palasi takasin kolmen maalin johtoasemaan.

Numeroissa 4-1 oltiin vielä kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta sitten alkoi tapahtua. LuVe kavensi ja minuuttia myöhemmin tuli maalin päähän pelatessaan ilman maalivahtia.

Viimeisellä minuutilla Shadows puolestaan onnistui hyödyntämään LuVen maalivahdittomuuden ja teki 32 sekuntien ennen päätöstä 5-3 maalin. Sekään ei ollut pelin viimeinen osuma, vaan LuVe osui vielä 12 sekuntia ennen loppua. Voitto jäi kuitenkin Shadowsille lukemin 5-4.

Shadowsin maalintekijät olivat Markus Friberg, Marko Hyökyvirta, Juha Pellilä, Tomi Mikkonen ja Ville Wallenius.

 

Sarjan seuraava turnaus pelataan Porissa 21.10.