KaPa ei saanut RunU:n paikkapuolustusta auki

KaPan päivän toinen peli salibandyn kakkosdivarin avausturnauksessa Pohitullissa oli varsin omituinen näytös. Maalivahtien torjunnat ottelussa olivat nimittäin murskaavasti KaPan eduksi 35-7, mutta pisteet vei vastustaja Runosmäen Urheilijat maalein 2-1.

Ensimmäinen erä oli vielä suunnilleen ”normaalia” peliä, joka oli tosin KaPan hallinnassa. Torjunnat 8-2 ja maalit KaPalle 1-0. Maalin teki Veera Soini Milla Erholtzin syötöstä.

Toisessa erässä RunU alkoi yhä enemmän vetäytyä kuoreensa varjelemaan omaa maalia. KaPa ei saanut mahdollisuuksia nopeisiin ja maalinedusruuhka blokkasi kaukolaukaukset tehokkaasti.

RunU onnistui yhdellä harppuunahyökkäyksellään tasoittamaan tilanteen 1-1:een. Toisessa erässä torjunnat olivat 12-2.

 

RunUn paikkapuolustus oli viimeisessä erässä entistä tiiviimpi. KaPa pääsi erän alussa yrittämään ylivoimalla, mutta laukaukset blokattiin tai ne jäivät hyvin pelanneen RunU:n maalivahdin käsiin.

Viitisen minuuttia ennen loppua RunU onnistui jälleen hyökkäyksessään, joita ei erän aikana nähty viittä enempää.

KaPa otti lopussa maalivahdinkin pois ja yritti kuudella, mutta laukaukset kolisivat maalin kehikoihin tai pallo pyöri maaliviivan päällä suostumatta menemään sisään.

Runosmäen maalivahdille kirjattiin siis 35 torjuntaa, mutta vähintään yhtä monta vetoa blokkasi RunU:n puolustus ja varmaan 20 vetoa meni ohi maalin.

Mitään ei kuitenkaan ole menetetty. Sarjan seuraava turnaus järjestetään 27.10 Raumalla, KaPa kohtaa siellä kotijoukkue SalBan ja SBS Rupun. SalBa nappasi tänään kolme pistettä ja RuPu kaikki neljä.

 

Artikkelikuva: RunU:n tiivis paikkapuolustus aukesi vain kerran ja KaPa kärsi tappion.