UJK ringettetytöt jatkavat puhtaalla pelillä

UJK:n C-tytöt pelasivat tänään kauden kolmannen ringeten sarjapelinsä. Kaksi edellistä oli päättynyt UJK:n niukkaan voittoon eivätkä tytöt päässeet helpolla tänäänkään. Vastustaja VG-62 Naantalista johti maalilla ennen viimeistä erää, mutta UJK:n loppukiri oli hyvä ja pisteet jäivät kotiin numeroin 5-3.

Avauserä oli maaliton. UJK hallitsi, mutta VG:n maalivahti torjui. Erän lopussa UJK oli vaikeuksissa samanaikaisten jäähyjen kanssa, mutta kesti ne.

Toisessa erässä UJK:n panostus jatkui mutta ensimmäisen maalin teki VG ylivoimalla. UJK:n tasoituksen taiteili Josefina Routi, joka pyörähti laidan lähellä näppärästi kahden VG:n pelaajan välistä maalille ja onnistui laukauksessaankin.

 

Kolmannessa erässä UJK oli edelleen hallitsevampi, mutta maalinteko oli vaikeaa. Vain Emmi Metsä-Tokila onnistui, hän tuli röyhkeästi maalille kahden puolustajan välistä tehden samalla täyden ympyrän. Rinkula pysyi mukana ja Emmi laukoi rystyltä UJK:n johtoon.

Ilo ei kestänyt kauaa, sillä seuraavasta hyökkäyksestä VG tuli tasoihin ja UJK selvästä painostuksesta huolimatta pystyi erän loppupuolelle siirtymään jopa johtoon.

 

Päätöserässä UJK tuli sitten väkisin tasoihin ja saman tien ohi. Tasoituksen punnersi maalin edustan ruuhkasta Helmi Silokivi.

Sitten Katarina Maikola teki keskialueella hyvän työn ja riisti rinkulan VG:n pelaajalta. Katarina syötti täyteen vauhtiin Josefina Routille, joka pääsi yksin maalivahdin kanssa ja onnistui.

VG otti aikalisän, sai hieman otetta ja ylivoiman, mutta se osoittautui pelin ratkaisuksi. UJK pyöritti hyvin VG:n päässä alivoimallakin ja Katarina Maikola onnistui maalin edustan ruuhkassa parhaiten ja teki päätösnumerot 5-3.

 

Tappio oli VG:lle kauden ensimmäinen. UJK jatkaa sarjan kärjessä yhdessä toisen tappiottoman Helsingin kanssa.

Joukkueet kohtaavat sunnuntaina 21. päivä Malmin jäähallissa kärkikamppailun merkeissä.

UJK:n seuraava kotipeli on lauantaina 3.11 kello 12:30 alkaen, vastustajaksi tulee EKS Espoosta.

 

Artikkelikuva: Emmi Metsä-Tokila teki UJK:n toisen maalin.

UJK puolustaa.