Seagulls ratkaisi kolmannella jaksolla

Jos aikaperspektiivi asetetaan tarpeeksi lyhyeksi, niin Korihaiden kausi alkoi hyvin. Kun kauden avauspeliä Helsingissä oli pelattu reilu kolme minuuttia, niin Korihait johti 7-4. Nopeasti kuitenkin kotijoukkue Seagulls otti pelin ohjat haltuunsa ja voitti 87-72.

Ensimmäisen kympin Seagulls voitti 17-12. Jakso voisi parhaiten kuvata ohiheittojen jaksoksi, sillä osumaprosentit joka etäisyydeltä olivat alhaisia.

Toisella kympillä kotijoukkue näytti karkaavan ja johti jo pahimmillaan jo 16 pisteellä, mutta jakson lopulla Korihait sai kavennettua eroa ja pääsi puoliajalle 11 pisteen tappioasemassa, joka antoi vielä mahdollisuuksia.

Seagulls otti ensimmäisellä puolikkaalla levypalloja seitsemän enemmän kuin Korihait ja heitti pelitilanneheitot tarkemmin kolmosia lukuun ottamatta ja se riitti selkeään johtoon.

 

Kolmas jakso oli sitten Korihaiden lopullinen tuho. Seagullsin Wayne Blackshear teki jo avauspuolikkaalla 18 pistettä ja kolmannella kympillä hän jatkoi Korihaiden kurittamista.

Ero kasvoi nopeasti 20 pisteeseen eikä Dentzlerin aikalisäkään tuonut muutosta.

Topias Kuukkanen osui jakson puolivälissä pari kolmosta peräkkäisissä hyökkäyksissä, mutta sekään ei peliä kääntänyt, oikeastaan päinvastoin, sillä niiden jälkeen Korihailla meni useita minuutteja ennen seuraavia pisteitä.

Peli oli ratkennut ja kotijoukkue alkoi jo lepuuttaa aloitusviisikon miehiä. Kolmas jakso päättyi sille 28-15 ja eroa ennen viimeistä kymppiä oli jo 24 pistettä.

Viimeisen jakson Korihait voitti reilusti, mutta kiri oli lähinnä kosmeettinen.

 

Toisen puolikkaan aikana Korihait voitti levypallot ja ne menivätkin lopulta tasan. Menetyksiä Korihaille kirjattiin reilusti enemmän kuin kotijoukkueelle ja kakkosten osumaprosentti jäin 38:aan kun Seagullsilla se oli 60.

Korihaista teki pisteitä eniten Mario Edwards, 16. Topias Kuukkanen teki neljällä onnistuneelle kolmosella 12 pistettä ja Marius van Andringa 11. Levypalloja kahmi Stephon Jelks 13 kappaletta.

Seagullsin Wayne Blackshear pelasi 26 minuuttia ja teki siinä ajassa 35 pistettä.

 

Artikkelikuvassa Marius von Andringa viime kauden pelissä.