Vitosdivarissa ukilaisjoukkueilla tasapaksu päivä

Miesten salibandyn vitosdivarin Vakka-Suomen lohkossa pelattiin kauden toinen turnaus sunnuntaina Mynämäellä. Uusikaupunkilaisjoukkueiden keskinäisessä koitoksessa USB oli maalin verran KaPaa parempi, päivän toisen pelin USB hävisi ja KaPa voitti.

 

Päivän avauspelissä KaPa kohtasi Kustavin Ahton. KaPa meni 2-0 johtoon, mutta Ahto kavensi avauserän lopulla ylivoimalla. Toisessa KaPa onnistui ensin, mutta Ahto kavensi.

Päätöserän alussa KaPa meni taas kahden maalin johtoon, mutta Ahto kiri. Ensi se epäonnistui rankkarissa, mutta viitisen minuuttia ennen loppua teki nopeaan tahtiin kaksi maalia. Se sai vielä toisenkin rankkarin mutta sekin epäonnistui.

Kolmisen minuuttia ennen loppua Ahto sai kakkosen ja KaPa mahdollisuuden. Se ei kuitenkaan ylivoimalla onnistunut, mutta puoli minuuttia ennen loppua Lauri Aulin tekaisi voittomaalin.

 

USB kohtasi avauspelissään Lemun Visan. USB painosti, mutta ensimmäisen erän ainoan maalin Visa. Toinen erä oli maaliton.

Päätöserän alussa lemulaiset siirtyivät 2-0 johtoon ja erän loppupuolella jo 3-0 johtoon. USB pelasi loppuminuutit ilman maalivahtia ja sai kavennuksen rankkarista, mutta pisteet lähtivät Lemuun.

 

KaPan ja USB keskinäinen kohtaaminen oli kaksi ensimmäistä erää maaliton. Kolmannen alussa KaPa onnistui ja KaPan johdossa oltiin vielä viitisen minuuttia ennen loppua, mutta sitten alkoi tapahtua.

USB iski vajaassa kahdessa minuutissa kolme maalia. KaPa otti aikalisän ja lopussa maalivahdin pois. Se saikin kavennusmaalin aikaan puolisen minuuttia ennen loppua, mutta aika loppui kesken.

 

USB-tappio oli KaPan ensimmäinen pistemenestys ja se on sarjataulukossa kuudella pisteellä kakkosena pisteen johdossa olevan Bullsin kakkosjoukkueen perässä.

USB on kahdella voitolla ja kahdella tappiolla taulukon puolivälissä.

Sarjan pelit jatkuvat 10.11 Taivassalossa. Siellä USB kohtaa nollilla olevan Karhu-Koplan kakkosen ja kotijoukkue Ahton, KaPan vastustajat ovat Lemun Visa ja sarjan kärkijoukkue Bullsin kakkonen.

 

Artikkelikuva: Sinipaitainen KaPa on neljän pelatun ottelun jälkeen vitosdivarissa lohkokakkonen.