Kaupunki palkitsi parhaat esimiehet

Uusikaupunki järjesti torstaina tilaisuuden Crusellissa, jossa palkittiin kaupungin kahdeksan parasta esimiestä. Palkitut esimiehet ovat alaistensa mukaan helposti lähestyttäviä, alaisiaan arvostavia ja hyviä kuuntelijoita.

Kaupunginjohtajan Atso Vainion mukaan palkitsemistilaisuus on erinomainen mahdollisuus huomioida näitä loistavaa työtä tekeviä ihmisiä, sekä viestiä myös muille, että esimiestyö ja työhyvinvointi ovat kasvavassa Uudessakaupungissa vahvasti tapetilla.

Esimiestyön kehittäminen on kirjattu myös Uudenkaupungin uuden 20300 -strategian painopistealueeksi.

 

Uusikaupunki on vuosien ajan pyrkinyt erilaisilla toimenpiteillä kehittämään omaa sisäistä toimintakulttuuriaan ja työhyvinvointiaan koko henkilöstön keskuudessa. Osana tätä kehitystyötä

kaupungin henkilöstöä ja esimiehiä on koulutettu ja kehitystä on seurattu aktiivisin mittaukset.

Kehitystyön seurauksena kävi ilmi, että Uudenkaupungin palveluksessa on useita erinomaiset johtamistaidot omaavia esimiehiä.

 

Parhaista parhaat palkittiin torstaina Crusellissa toteutetussa tilaisuudessa, joka oli sisällöltään paitsi juhlava, myös hauska ja koskettava.

Osana tilaisuutta palkittujen esimiesten alaiset kertoivat videoiden kautta juhlayleisölle kommentteja omasta esimiehestään.

Koskettavien tarinoiden kautta piirtyi kuva erinomaisesta esimiehestä. Alaistensa lausumina he ovat helposti lähestyttäviä, hyvä kuuntelijoita, innostavia, innovoivia, aikaansaava, ongelmiin rohkeasti tarttuvia esimiehiä, jotka osaavat pitää myös hyvää huumoria yllä työyhteisössään.

Monet alaisista kokevat, että heillä on etuoikeutettu olo saada toimia juuri oman esimiehensä alaisuudessa.

 

– Hieno tilaisuus erittäin tärkeän asian äärellä. Kyllä me kaupunkina saamme olla ylpeitä näistä ihmisistä ja heidän panoksestaan! Samalla tilaisuus on hyvä signaali siitä, minkälaista ihmisten johtamista ja esimiestyötä haluamme lisää, totesi palkintoja jakamassa ollut kaupunginjohtaja Atso Vainio.

Vainio muistutti myös, että tänään toteutettu palkitseminen linkittyy hyvin uuden strategian tavoitteisiin, joista yksi on nimenomaan esimiestyön kehittäminen kaupungissa.

 

Uudenkaupungin parhaat esimiehet 2018 ovat:

Pirjo Korpela, Päiväkoti Lokki Joonatan

Sari Mykrä, Sakunkulman päiväkeskus

Tytti Hyytiä, Uudenkaupungin terveyskeskus

Heidi Vuori, Liikuntapalvelujen hallinto

Anniina Saarinen, Merituulikoti

Minna Metsänkylä, Vuodeosasto 2

Pauli Lehtonen, Tietohallintopalvelut

Salme Tuokila, Kalannin koulu

 

Kaupungin tiedote ja kuva.

 

Artikkelikuvassa Minna Metsänkylä (vas.), Pirjo Korpela, Piia Syvänen (henkilöstöpäällikkö), Sari Mykrä, Atso Vainio (kaupunginjohtaja), Tytti Hyytiä, Anniina Saarinen, Heidi Vuori, Salme Tuokila ja Pauli Lehtonen.