Rauhanpuistossa hehkui illan hämärässä

Perjantaina toisen kerran järjestetty Hehku-karnevaali kärsi hieman kelistä. Iltapäivänsade kasteli Rauhanpuiston ja myös illan aikana vettä tihuutteli ajoittain eikä väkeä ollutkaan nyt yhtä paljon liikkeellä kuin vuosi sitten.

Vuoden hehkuvin persoona -äänestykseen tuli tällä kertaa reilut 120 ehdotusta, jotka jakaantuivat 50 henkilön kesken. Ylivoimaiseksi ykköseksi 27 äänellä nousi kenkäkauppias Outi Nurmi.

– Hän luo hehkuvaa hyväntuulisuutta ympärilleen. Hän on myös lämmin ja ystävällinen persoona, joka ottaa huomioon läheisensä ja kaupunkilaiset. Hän on innovatiivinen ja aktiivinen. Hän hymyilee, nauraa ja kannustaa, olivat Outiin liitettyjä kommentteja.

Vuoden hehkuvin persoona äänestyksen voittanutta Outi Nurmea edusti illan tilaisuudessa Pahvi-Outi.

Outi ei itse päässyt illan tilaisuuteen vastaanottamaan kunnianosoitusta, sillä hän oli työmatkalla Helsingissä. Häntä edustikin aidon kokoinen Pahvi-Outi.

 

Oman tervehdyksenä Outi kuitenkin lähetti tapahtumaan.

– Olette yllättäneet minut oikein porukalla, kun olette menneet äänestämään minua. Ilmeisesti ja näköjään olen jotain saanut aikaiseksi. Muistakaa, että Uusikaupunki on hyvä paikka elää, pieni, mukava ja ystävällinen.

– On niin ihana nähdä teitä aina vaan. Siispä jatkamme hymyilemistä ja touhuamista, eikös vaan?

 

Illan aikana puistossa ja kirjastossa oli monenlaista ohjelmaa aikuisille ja lapsille. Monenlainen musiikki soi ja illan aikana nähtiin myös tanssiesitys. Timo Turunen jonglöörasi valopalloilla pimeässä illassa.

Kirjastossa esiintyi Nukketeatteri Piironginlaatikko ja Tuula Amberla luki hiukan jännittävä iltasadun.

Puistossa oli useita paikkakunnan yrityksiä esittelemässä tuotteitaan tai yhdistyksiä kertomassa toiminnastaan.

Illan päätti viimevuotiseen tapaan Sorvakon sillan valoputous.

 

Mikko Itäranta huolehti illan musiikista.