Korihaiden B-pojille vierasvoitto Karkkilassa

Korihaiden B-pojat hakivat lauantaina selkeän vierasvoiton Karkkilasta. Korihait hallitsi peliä alusta asti ja upotti Karkkilan Urheilijat lopulta pistein 108-83. Puoliajalla oltiin lukemissa 37-53.

Korihaiden voitto perustui tarkempaan heittopeliin erityisesti korin läheisyydessä. Korihait osui kakkosissa 54 yrityksestä 33 kertaa, kotijoukkue sai yrityksiä kymmenen vähemmän ja yli puolet niistä epäonnistui. Kolmosissa joukkueet tekivät täsmälleen samat tilastot, 11 osumaa 34 yrityksestä. Myös levypallot menivät tasan, kummallekin 48 levypalloa.

 

Korihaiden tehokkain oli Aamos Nikula. Hän teki peräti 39 pistettä ja otti lisäksi kuusi levypalloa ja antoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä 30 minuutin aikana.

Levypalloissa ykkönen oli Tommi Lehtonen, 16 kappaletta. Hän teki lisäksi 20 pistettä, pisteen enemmän sai kokoon Mio Hyvönen, Miolle puolestaan kahdeksan levypalloa.

 

Neljän kierroksen jälkeen Korihait on neljällä pisteellä sarjassa kolmantena, tasapisteissä KTP:n ja Karkkilan kanssa. Lahden ja Heinolan yhteisjoukkue on voittanut kaikki neljä peliään, kakkosena olevalla Katajalla on kolme voittoa ja yksi tappio.

Korihait pelaa tulevana viikonloppuna Pussihukkia vastaan Helsingissä ja seuraava kotiottelu on 17.11 kello 17, vastaan saapuu Perniön Urheilijat.

 

Artikkelikuva: Aamos Nikula teki Karkkilassa 30 minuutissa 39 pistettä.