UJK:n naiset puristivat maalin voiton PaRasta

UJK:n naiset ovat parin viime kauden aikana kohdanneet Panelian naisjoukkueen varmaan kohta kymmenkunta kertaa ja yhtä poikkeusta lukuun ottamatta pelin ratkaisu on jäänyt viimeisten minuuttien varaan. Yleensä UJK on lopulta vienyt voiton ja niin kävi tänäänkin, loppunumerot 5-4, erät 2-3, 1-1, 2-0.

Avausmaalin vieraat tekivät ylivoimalla seitsemännellä minuutilla. Netta Viitasalo tasoitti Veera Lindrothin syötöstä erän puolivälin jälkeen ja heti seuraavasta hyökkäyksestä Veera vei UJK:n johtoon, syöttäjiksi merkittiin Karoliina Lindroth ja Ronja Kaupinsalo.

PaRa tasoitti nopeasti ja erän lopussa onnistui siirtymään uudelleen johtoon.

 

UJK tasoitti toisen erän alussa ja painoi muutenkin lähes koko erän päälle. Panelia sai kaksi kakkostakin, mutta edes ylivoimalla UJK ei onnistunut.

Sen sijaan juuri ennen erätaukoa yksi harvoista vieraiden hyökkäyksistä onnistui ja se pääsi päätöserään maalin johdossa.

 

UJK sai päätöserän alkuun hyvän tehojakson. Ensin Veera Siivonen pääsi lataamaan tasoituksen. Maalilla oli hyvä ruuhka, mutta kiekko liukui sopivasti maalin eteen ruuhkan ulkopuolella ja Veera ehti paikalla ensimmäisenä.

Muutamaa minuuttia myöhemmin oltiin UJK:n hyökkäyssinisellä, irtokiekko pomppi kohti Panelian maalia, Pinja Koskinen spurttasi salamana sen perään ja laukoi muutamasta metristä kovan ja tarkan vedon alanurkkaan.

UJK joutui erän puolivälissä alivoimalle, mutta sen aikana UJK oli lähempänä maalintekoa. Erän loppu oli sitten vieraiden hurjaa painostusta. UJK pääsi kerran ylivoimallekin, mutta edes se ei pahemmin hillinnyt vieraiden panostusta.

UJK maalissa pelanneella Annika Rivastolle merkittiin päätöserässä kaikkiaan 17 torjuntaa, mutta yhtään kiekkoa ei maaliin asti päässyt, joten UJK vei pisteet.

 

UJK jatkaa Mestiksen karsintasarjan lohkossaan kolmospaikalla. Kahden viikon päästä UJK tekee Pohjanmaan kiertueen, lauantaina 17. päivä Ruovedellä odottaa RuoSkA ja seuraavana päivänä kello 13 Alavudella APV.

 

Artikkelikuva: Veera Siivosen (oik.) 4-4-tasoitus on juuri painumassa Panelian maalin yläkulmaan maaliedusruuhkan läpi.