Korihaiden B-pojille murskavoitto

Korihaiden B-pojat näyttivät päivän vieraspelissä heti alkuminuuteista lähtien, mistä pelissä on kysymys. Kotijoukkue Pussihukat jäi jyrän alle ja Korihait voitti avauskympin 36-4, loppunumerot Korihaiden eduksi 136-51.

Pussihukat sai pelin ensimmäiset pisteensä vasta ajassa 6:38, Korihailla oli siinä vaiheessa jo 30 pistettä. Toisen jakson Korihait voitti 29-14, kolmannen 24-17 ja päätösjakson 47-16.

Korihailla oli pelissä mukana vain seitsemän pelaajaa, mutta väsymys ei vaivannut, pikemminkin täydellä miehistöllä olleen kotijoukkueen kunto alkoi lopussa olla kovilla.

 

Korihait voitti tilastot joka kategoriassa. Pelitilanneheittoja Korihait sai aikaan 30 enemmän kuin kotijoukkue, sillä Korihait voitti levypallot, tosin vain yhdeksällä, mutta aiheutti Pussihukille yli 20 pallonmenetystä. Korihait pääsi myös vapaaheittoviivalle toistakymmentä kertaa useammin.

Reilu 37 minuuttia pelannut Aamos Nikula teki 43 pistettä, pari minuuttia vähemmän pelannut Tommi Lehtonen 42, Mio Hyvönen teki 18 pistettä ja Elias Paavola 13.

Levypalloja kaapi eniten Mio Hyvönen, 11 kappaletta.

Tulevana lauantaina Korihaiden B-pojat pelaavat Pohitullissa, ottelu alkaa kello 17:00 ja vastustaja on PeU Basket Perniöstä.

 

Artikkelikuva: Mio Hyvönen teki Pussihukkia vastaan 18 pistettä ja otti 11 levypalloa.