UJK:n naisille kauden neljäs voitto Paneliasta

UJK:n naiset nappasivat kauden neljännessäkin mestiksen karsintasarjan kohtaamisessa pisteet Panelian Raikkaalta. Paneliassa tänään pelatun ottelun loppunmerot olivat UJK:lle 5-2 eli tuloksena oli kauden selvin voitto PaRasta. Kotona UJK oli voittanut molemmat pelin vain maalilla, ensimmäinen vieraspeli päättyi UJK:lle 4-2.

Panelia sai jo pelin toisella minuutille kakkosen, kun se yritti pelata kuudella kenttäpelaajalla. UJK ei kyennyt ylivoimaansa hyödyntämään, mutta erän puolivälin jälkeen Emmi-Riia Ranta osui Veera Lindrothin syötöstä ja muutama minuutti myöhemmin Veera osui, nyt Emmi-Riia oli syöttäjä ja Hanna Mäkinen kakkossyöttäjä.

Toisessa erässä ei maaleja tehty, vaikka UJK sai pelata kuusi minuuttia ylivoimalla ja PaRakin kaksi.

 

Päätöserän alussa peli ratkesi lopullisesti. Ensi PaRa sai kakkosen ja Mette Karru maalasi, syöttäjinä Ronja Kaupinsalo ja Sara Hyytiä ja reilu minuutti myöhemmin tasakentällisin sama kolmikko samoissa rooleissa onnistui taas.

Molemmat kestivät jäähyn, mutta kun UJK:lle vihellettiin kakkonen seitsemän minuuttia ennen loppua, kotijoukkue käytti aikalisänsä ja onnistui ylivoimalla.

Veera Lindroth ”kosti” kuitenkin 17 sekuntia myöhemmin ja iski päätösnumerot 5-1.

UJK hallitsi peliä, kuten yleensäkin PaRaa vastaan, maalivahtien torjunnat olivat tällä kertaa 39-24.

 

UJK:n kolmossija ja paikka jatkokarsinnassa on lähes varma, sillä UJK:lla on 12 pistettä enemmän kuin neljäntenä olevalla Rocketsilla.

UJK:lla on jäljellä kolme peliä, Rocketsilla viisi, joten sillä on vielä pienet mahdollisuudet ohittaa UJK, mutta se vaatisi Rocketsilta täydellistä loppukiriä ja UJK:n hyytymistä.

Lopullinen sinetti voi tulla jo huomenna, kun UJK kohtaa kotonaan EKS:n. EKS pelaa tänään kotonaan Espoossa iltapelissä Rocketsia vastaan ja huominen ottelu Uudessakaupungissa alkaa jo kello 11:45, joten UJK:n tytöillä on selvästi enemmän palautumisaikaa.

Espoossa UJK voitti 6-3.

 

Artikkelikuva: Veera Lindroth teki päivän pelissä kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön.