USB:lle ja KaPalle Pohitullista kolme pistettä

Salibandyn vitosdivarin Vakka-Suomen lohkossa pelattiin lauantaina turnaus Pohitullissa. Sekä USB että KaPa saivat kokoon kolme pistettä ja jatkavat sarjan kärkipäässä.

Turnausisäntänä toimi KaPa ja se avasi päivän pelit heti kymmeneltä nousiaislaista Ryhti kakkosta vastaan. KaPan edellinen turnaus oli sujunut mollivoittoisesti, mutta nyt irtosi tiukasta pelistä maalin voitto.

Johto vaihtui pelin aikana monta kertaa, mutta jäi lopulta KaPalle Hannu Riskun päätöserässä tekemän maalin ansiosta. Sami Virtanen osui kahdesti ja yhden KaPan maaleista teki Rami Haikama.

 

USB aloitti pelit samaista Ryhti kakkosta vastaan. Peli oli vähämaalinen, kumpikin osui toisessa erässä kerran eikä muita maaleja nähty.

Ryhti aloitti maalinteon rankkarista pelin 16. minuutilla ja 23. minuutilla USB:n Jyri Sievänen teki tasoituksen.

 

USB:n päivän toinen peli oli sarjajohtajaa Vehmaan UHV Bullsin kakkosta vastaan. Tommi Sippell avasi maalitilin ensimmäisen erän lopulla, mutta Bulls tasoitti lähes heti seuraavasta hyökkäyksestä.

Toisessa erässä USB alkoi tehdä eroa. Erän alkupuolella osui Henri Hatakka ja loppupuolella Jukka-Pekka Honkakangas. Bulls tuli heti päätöserän alussa maalin päähän, mutta Jyri Sievänen teki päätösnumerot 4-2 kymmenkunta minuuttia ennen loppua.

 

Turnauksen päätösottelussa KaPa kohtasi sarjajumbo Säkylän Karhukoplan kakkosjoukkueen. Sillä ei ennen KaPa-peliä ollut pistettäkään, mutta niin vain KaPa oli vaikeuksissa.

KaKo johti peliä neljä kertaa mallilla, mutta yhtä monta kertaa KaPa tuli tasoihin. Viimeinen tasoitus päätöslukemin 4-4 syntyi ilman maalivahtia reilu minuutti ennen päätösvihellystä.

KaPan maalintekijät olivat Martti Luotonen, Eemeli Karru, Hannu Risku ja Joonas Vuorinen.

 

USB:n voitto Bullsista tasoitti mukavasti sarjaa. Bulls johtaa edelleen 11 pisteellä, mutta vain pisteen perässä ovat Lemun Visa ja USB ja KaPa on niistä taas pisteen perässä, Ryhti kakkonen ja Kustavin Ahto seuraavat edelleen pisteen välein ja vain KaKo on pudonnut kyydistä.

Seuraava turnaus pelataan 8.12 Säkylässä, siellä USB ja KaPa ottavat yhteen, KaPan toinen pelin on Ahtoa vastaan ja USB:n toinen peli Lemua vastaan.

 

Artikkelikuva USB:n ja Ryhti 2:n väännöstä.

KaPa voitti Ryhti kakkosen maalilla.