Maalinteko petti UJK:n naiset

Joskus sujuu, toisinaan taas ei. UJK naiskiekkoilijat hakivat eilen voiton Paneliasta, mutta tänään kotipelissä ei mikään sujunut ja Espoon EKS otti selvän 6-1, voiton erät sille 3-1, 2-0 ja 1-0.

Avauserä oli pelillisesti tasainen. Vieraat onnistuivat maalinteossa 8. minuutilla, mutta parikymmentä sekuntia myöhemmin UJK tuli tasoihin. Maalin teki Saara Siivonen, syöttäjinä Netta Viitasalo ja Veera Siivonen.

UJK sai hetkeä myöhemmin yrittää ylivoimalla, mutta ei onnistunut. Sen sijaan EKS osui loppuerän aikana vielä kahdesti.

 

Vieraiden tehojakso jatkui toisen erän alussa. Pari maalia vei EKS:n jo 5-1 johtoon kun vasta reilu viisi minuuttia oli pelattu.

UJK:n valmennus käytti tässä vaiheessa aikalisän ja saikin EKS:n rynnistyksen poikki. Loppuerä pelattiin ilman maaleja, vaikka UJK pääsi 1,5 minuuttia pelaamaan kahden ylivoimalla. EKS sai myös kaksi minuuttia yrittää ylivoimalla, mutta UJK kesti.

 

Päätöserääkin pelattiin pitkälle ilman maaleja. UJK painosti selvästi ja loi hyviä paikkoja, mutta maaliin asti kiekkoa ei saatu millään.

UJK pääsi toisen kerran yrittämään kahden ylivoimalla ja kiekko pyöri reilun minuutin EKS:n kenttäpäädyssä, mutta maalilaukaukset olivat tehottomia.

Aivan lopussa EKS osui ylivoimalla vielä kerran.

 

EKS:n voitti tiesi sitä, että UJK kolmospaikka sarjassa ei aivan vielä varmistunut. EKS:llä ja Rocketsilla on vielä pienet mahdollisuudet ohittaa UJK.

UJK:lla on jäljellä kaksi ottelua ja voitto jommasta kummasta varmistaa kuitenkin kolmossijan, samaten jos EKS ja Rockets häviävät yhden omista jäljellä olevista otteluistaan. EKS:llä on vielä kolme peliä jäljellä, Rocketsilla neljä.

 

Artikkelikuva: UJK taisteli tasapäisesti EKS:n kanssa, mutta maalinteho oli tänään vaikeaa.