KaPa selvitti päivän pelit voittoisasti

KaPa selvitti tänään Turussa järjestetyn kakkosdivarin länsilohkon neljännen turnauksen puhtaalla pelillä, vaikka olikin toisessa pelissä pienissä vaikeuksissa. KaPa johtaa lohkoa pisteellä Rauman SalBaan ja nämä ovat repineet pienen kaulan seuraaviin.

Päivän ensimmäisessä pelissä KaPa kohtasi Kemiönsaarelta tulevan SC Sticklinen. KaPa hallitsi ottelua alusta asti. Avauserässä Emilia Hakanpää ja Riina Rantanen veivät KaPan johtoon. Maalivahtien torjunnat erässä olivat KaPalle 15-2, joten erä oli yhtä KaPan pyöritystä.

Toisessa erässä peli tasaantui, mutta KaPa teki edelleen kaksi maalia. Ensin osui Saara Mäki-Arvela ja erän lopulla Liina Hyytiä.

Päätöserässä kumikin istui yhden kakkosen, mutta maaleja ei nähty, joten KaPan voitti puhtaasti 4-0.

 

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui yhden voiton SalPa Salosta. KaPa taisi pitää peliä etukäteen selvänä, sillä vieraat yllättivät Ruska Kerttulan ensimmäisen kerran jo 40 sekunnin kohdalla ja toistamiseen kuudennella minuutilla. KaPan kiri käynnistyi erän lopulla Riikka Laaton maalilla.

Toinen erä oli maaliton, mutta heti kolmannen alussa Riina Rantanen onnistui kavennuksessa. Pelin ratkaisu venyi viimeisille minuuteille, mutta KaPan selvitti rutiinilla pisteet kotiin. Laura Piiroinen ja Essi Kutila maalasivat reilun minuutin välein ja KaPa voitti lopulta 4-2.

 

KaPalla on kahdeksan pelin jälkeen 14 pistettä, Rauman Salballa 13. Kolmantena on Loisto Originals yhdeksässä pisteessä, mutta sillä on vielä päivän toinen peli kesken.

Tämän vuoden puolella pelataan vielä yksi turnaus, se käydään 9.12 Turussa. KaPa kohtaa siellä sarjakolmosen Loisto Originalsin ja sarjan viimeisenä yhdellä pisteellä olevan TVA:n

 

Artikkelikuva: Liina Hyytiä (vas.) teki maalin päivän ensimmäisessä pelissä, Riikka Laato toisessa. Kuva syksyn avauspelistä Pohitullista.