UJK:n C-ringettetytöt voittoon Klaukkalassa

UJK:n C-tytöt päättivät ringeten alkusarjan pelit vierasvoittoon. Klaukkalassa pelatussa ottelussa UJK voitti kotijoukkue Seiskat tasaisessa pelissä lukemin 7-5.

UJK aloitti maalien teon ensimmäisessä erässä Emmi Metsä-Tokilan vedolla, kotijoukkue tasoitti ja meni johtoon toisessa erässä, mutta Emmi tasoitti erän viime minuutilla.

Kolmannessa erässä UJK sitten karkasi johtoon, jota kotijoukkue ei saanut enää kiinni. Katarina Maikola vei UJK johtoon ja viitisen minuuttia myöhemmin Helmi Silokivi ja Pihla Suominen tekaisivat maalin 23 sekunnin välein ja UJK johti jo 5-2.

Pikamaalit saivat keskittymisen hetkeksi herpaantumaan ja Seiskat kavensi seuraavasta hyökkäyksestä.

Päätöserän alussa Seiskat tuli jo maalin päähän, mutta sitten Helmi Silokiven toinen ja Emmi Metsä-Tokilan kolmas maali veivät UJK taas kolmen maalin johtoon.

Kotijoukkue teki vielä yhden, kun peliaikaa oli jäljellä reilu neljä minuuttia, mutta ei enää päässyt lähemmäksi.

 

Yhdeksän joukkueen yksinkertaisena pelattu A-lohko on päättynyt ja siitä pääsevät loppukauden aikana pelattavaan ylempään loppusarjaan, jonka nimenä on Ykkönen, HIFK, UJK, Jyske, Haukat ja Seiskat.

Toisesta lohkosta Ykköseen pääsevät Blue Rings, Haukat, Hyvinkää ja Ilves.

UJK:n valtti syksyn aikana oli tasaisuus. Pistepörssissä korkeimmalla on Emmi Metsä-Tokila 16 pisteellä, mutta hänkin on vasta sijalla 25. Helmi Silokivi keräsi 15 pistettä, Katarina Maikola 13, Josefina Routi 12 ja niin edelleen.

UJK:n pelaajista Emmi Metsä-Tokila ja Karoliina Lindroth ovat koko syksyn pelanneet myös UJK:n kiekkojoukkueessa ja esimerkiksi tänään tytöt pelasivat päivällä Uudessakaupungissa jääkiekkoa EKS:ää vastaan ja illalla Klaukkalassa ringetteä.

 

Artikkelikuva: Helmi Silokivi teki kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä Klaukkalassa.