Korihaiden B-pojille tappio Joensuussa

Korihaiden B-pojat pelasivat viikonloppuna Joensuussa yhtä sarjan ennakkosuosikkia Joensuun Katajaa vastaan. Peli oli hyvin tasaista yli puoleen väliin, mutta sitten kotijoukkue alkoi tehdä eroa ja voitti lopulta lukemin 87-70.

Korihait kärsi sarjan alussa kaksi niukkaa tappiota, toisen pisteellä ja toisen kahdella, mutta marraskuussa tuloksena oli ennen Joensuun vierailua kolme komeaa voittoa.

Katajalla oli vain yksi tappio rasitteenaan ja se oli yhden ottelun vähemmän pelanneena Korihaiden kanssa tasapisteissä.

Peli pelattiin lauantaina jo kahdentoista aikaa, joten Korihait matkusti paikalle perjantaina. Matkan lisäksi Korihait joutui antamaan tasoitusta muutenkin, sillä kaksi pitkää pelaajaa oli poissa.

 

Korihait piti kuitenkin Katajaa tiukoilla pitkään. Kataja voitti ensimmäisen jakson kyllä selvästi lukemin 23-14, mutta Korihait vei toisen lähes yhtä selvästi 20-12 eli Kataja johti tauolla pisteellä.

Kolmannen alussa Korihait pääsi vielä muutaman pisteen johtoonkin, mutta sitten kotijoukkue alkoi repiä eroa.

Se voitti kolmannen jakso lopulta kahdeksalla pisteellä, samoin neljännen.

Korihaiden pisteistä teki Aamos Nikula 31, niistä avauspuolikkaalla 21 eli toisella puolikkaalla Kataja alkoi saada häntä paremmin kuriin.

Tommi Lehtonen teki avauspuolikkaalla vain neljä pistettä, mutta sai toisella enemmän tilaa ja kokosi yhteensä 15 pistettä.

Elias Paavola ja Akseli Arvonen tekivät kuusi pistettä, Veeti Huhtala viisi, Mauno Palola neljä ja Bohumir Kotlar kolme.

Muita tilastoja pelistä ei ole tässä vaiheessa käytettävissä, sillä Joensuussa oli ongelmia koneiden kanssa.

 

Sarjan kärjessä jatkaa tappioitta Lahti/Heinola yhteisjoukkue, josta KTP ja Kataja ovat kahden pisteen päässä ja Korihait neljän.

Korihait pelaa tämän vuoden puolella vielä yhden ottelun, se käydään Pohitullissa 16.12 ja vastaan tulee Tampereen Pyrintö, joka on kerännyt tähän mennessä kaksi pistettä vähemmän kuin Korihait.

Joulutauon jälkeen Korihaiden seuraavat pelit ovat kaksi kovaa vierasottelu kärkijoukkueita vastaan, 19.1 ensin Kotkassa odottaa KTP ja seuraavana päivänä Lahdessa tappioton Lahti/Heinola.

 

Artikkelikuva: Korihaiden B-pojat kärsivät tappion Joensuussa, kuva parin viikon takaa Pohitullissta.