Kunuli jakoi avustuksia

Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta jakoi viime viikon kokouksessaan avustuksia vuoden aikana kunto- ja terveysliikuntatapahtumia järjestäneille seuroille.

Avustuksia haki neljä seuraa, jotka järjestivät yhteensä 14 tapahtumaa. Tapahtumien järjestämiseen varattu summa oli yhteensä 3000 euroa.

Tapahtumat pisteytettiin lautakunnan aikanaan hyväksymien kriteerien mukaan ja käytettävissä ollut raha jaettiin pisteiden suhteessa.

Avustuksia saivat Kalannin Vankka 332 euroa, Pyhämaan Pyry 860 euroa, Vakka-Rasti 985 euroa ja Vakka-Suomen Latu 823 euroa.

Kriteerit täyttäviä tapahtumia kuluvana vuonna olivat esimerkiksi Pyryn Kuutamohiihto, johon osallistui 128 henkeä, Ladun Ekin patikka, Vankan Kalannin ympäripyöräily ja suurimpana Vakka-Rastin Äitienpäivän valokuvasuunnistus yli 300 osanottajalla.

 

Lautakunta myönsi myös Vakka-Rastille 1000 euroa suunnistuskarttojen tekemisestä aiheutuneisiin kustannuksiin.

Vakka-Rasti on vuoden aikana päivittänyt ja laajentanut useita suunnistuskarttoja, mutta alkuperäisessä suunnitelmassa ollut kokonaan uuden kartan tekeminen ei tämän vuoden aikana toteutunut ja siksi kustannukset jäivät selvästi ennakoitua pienemmiksi.

 

Artikkelikuva: Vakka-Rastin Äitienpäivän valokuvasuunnistus on suuri kunto- ja terveysliikuntatapahtuma. Kuva vuoden 2017 tapahtumasta.