Ringeten C-ikäisten Ykkönen alkaa torstaina

Ringeten C-ikäisten alkusarja päättyi reilu viikko sitten. Alkusarjassa eroteltiin jyvät akanoista ja huomenna torstaina alkavassa Ykkösessä erotellaan jyvät toisistaan.

UJK:n osalta alkusarja sujui hyvin. Yhdeksän joukkueen yksinkertaisessa sarjassa UJK hävisi vain yhden pelin ja oli sarjan kakkonen puhtaan pelin Helsingin jälkeen.

Ykköseen pääsi lohkosta viisi joukkuetta, toisesta lohkosta neljä joukkuetta. Ykkönen pelataan kaksinkertaisena sarjana eli pelejä tulee kaikkiaan 16 kappaletta.

UJK:n lohkosta Ykköseen menivät Helsingin lisäksi myös Laitilan Jyske, Järvenpään Haukat C04 ja Nurmijärven Seiskat, toisesta lohkosta Tuusulan Blue Rings, Järvenpään Haukat C03, Hyvinkää ja Tampereen Ilves.

 

Ykkönen alkaa välittömästi ja päättyy maaliskuun loppupuolella. Avausotteluna pelataan itsenäisyyspäivänä Uudessakaupungissa UJK:n ja Helsingin välinen kamppailu eli toisen lohkon kaksi parasta kohtaavat. Ottelu alkaa kello 15.30.

UJK osalta alkusarjan ottelu Helsingissä meni penkin alle ja tuloksena oli roisi 7-0-tappio. Siitä ei ole kuin yksi suunta ja Uudessakaupungissa helsinkiläiset saavat varmasti tiukemman vastuksen.

Tämän vuoden puolella UJK kohtaa vielä Ilveksen Tampereella 9.12 ja lauantaina 22.12 käy Helsingissä pelaamassa uudelleen Helsinkiä vastaan.

Paikalliskamppailut Jyskeen ja UJK:n välillä pelataan alustavasti Laitilassa 8.1 ja Uudessakaupungissa 22.1.

 

Artikkelikuva: C-tyttöjen ringettesarjassa alkulohkot on pelattu ja Ykkösen kahinat alkavat itsenäisyyspäivänä. Kuva UJK pelistä Lukkoa vastaan.