Korihaiden kakkonen kakkosdivarin kärjessä

Korihaiden kakkosjoukkue nousi viime keväänä ylivoimaisen esityksen jälkeen kolmosdivarista kakkoseen. Kakkosessa meno on hieman rauhoittunut, mutta kahdella tappiollakin Korihait lähti viettämään joulua sarjan kärkijoukkueena.

Viime kaudella Korihait 2 voitti kolmosdivarissa 17 peliä ja käsi vain yhden tappion, senkin heti kauden alkupuolella lokakuussa Kaarinan Uralle 14 pisteellä, mutta yleensä voittomarginaalia oli noin 30 pistettä, joskus jopa enemmän, joskus ero oli vain kymmenen tuntumassa.

Kakkosdivarissa pelit ovat olleet huomattavasti tasaisempia. Korihait on hävinnyt kaksi vieraspeliä, marraskuun alussa HBC Emeritus -joukkueelle Naantalissa 11 pisteellä ja joulukuun alussa Salon Tovereilla vieraissa kolmella pisteellä.

Voittoja on siis seitsemän ja Korihait on 14 pisteellä sarjan kärjessä. Samassa pistemäärässä on RaiPS Raisiosta, mutta sillä on yksi ottelu enemmän pelattuna, kolmantena on BS Sisu Porista.

Sarjan kärkiottelussa keskiviikkona Pohitullissa Korihait kukisti RaiPSin 107-100 ja kiipesi siis samalla sen ohi sarjan piikkipaikalle.

 

Korihaiden kakkosen pelaaja-valmentajana toimii Mikko Jalonen ja mukana on myös mm. vanha sarjajyrä Heikki Saaristo.

Kokemuksen vastapainona joukkueessa pelaa kokemusta hankkimassa Korihaiden B-junioreita oman valtakunnallisen ykkösdivarinsa lisäksi.

Joukkueen kausi jatkuu tammikuun 9. päivänä Pohitullissa, vastaan tulee Ura Redsquad, jota Korihait ei tällä kaudella ole vielä kohdannut. Sen jälkeen on vieraspelit Lapualla ja Porissa ja 23. tammikuuta Pohitulliin tulee HBS Emeritus, jolle Korihait siis marraskuussa hävisi.

 

Artikkelikuva: Korihaiden kakkosessa nuoruutta edustavat Roope Viinikkala (10) ja Aamos Nikula (3), kokemusta taas Heikki Saaristo, joka syksyn harjoituspelissä oli niin innoissaan, että halasi vastustajiakin.

 

Korihaiden kakkonen on Mikko Jalosen johdolla syksyn jälkeen kakkosdivarin kärjessä.