UJK piti ParSportin nollilla

UJK:n vuosi 2019 alkoi hyvissä merkeissä. Lauantaina pelatussa kotiottelussa vierasjoukkue ParSport ei saanut maaliakaan aikaiseksi ja kun UJK osui joka erässä, viimeisessä kaksi kertaa, niin pisteet irtosivat 4-0 voitolla.

Mitenkään helpolla voitto ei tullut, vaan peli oli tasaista puurtamista alusta loppuun, jossa myös vierailla oli omat hyvät jaksonsa.

Avauserää mentiin loppuminuuteille, ennen kuin pöytäkirjaan saatiin ensimmäinen merkintä. Akseli Laaksonen avasi UJK:n maalitilin Simeon Virtasen ja Toni Riekon esityöstä.

 

Toinen eräkin oli tasainen, joskin jäähyjen rikkoma. Molemmille kirjattiin erän alkuun pari kakkosta ja erän puolivälin tapahtumista neljä kakkosta ja vieraille lisäksi kympin käytösrangaistus.

UJK:n kannalta helpottava toinen maali syntyi erän viimeisellä minuutilla, tekijänä Simeon Virtanen ja syöttäjänä Akseli Laaksonen.

 

Päätöserässä UJK sai ensin yrittää ylivoimalla mutta ei onnistunut. Erän puolivälissä UJK sai jäähyn, mutta vieraat myös vajaa parikymmentä sekuntia myöhemmin.

UJK:n kolmas syntyi heti oman jäähyn päätyttyä ennen kuin vieraat olivat täysilukuisena kaukalossa. Maalin teki Eetu Koski, syöttäjinä Teemu Ylander ja Miro Aarras.

Minuuttia myöhemmin Otto Kuusio tekaisi päätösnumerot Markus Saarisen ja Teemu Ylanderin ollessa syöttäjinä.

 

Kummallekin maalivahdille kirjattiin nelisenkymmentä torjuntaa eli paikkoja oli. UJK:n maalissa pelannut Jussi lahtinen nappasi siis jokaisen kiekon kiinni ja oli tärkeä tekijä voitossa.

Kenttäpelaajista kaksi pistettä saalistivat Simeon Virtanen, Teemu Ylander ja Akseli Laaksonen.

Sarjataulukossa UJK on pisteen päässä ykkösenä olevasta Jyskeestä, ottelun vähemmän pelannut LuKi on kolmantena, kolme pistettä UJK:sta.

Tulevana lauantaina UJK pelaa Tarvasjoella ja seuraava kotipeli on 19. päivä kello 18:30, vastaan tulee TuK-V Turusta.

 

Artikkelikuva: Simeon Virtanen teki maalin ja syötti toisen UJK:n vuoden avauspelissä.