USB:n C-pojille taas pisteen tuonut tappio

USB:n salibandyn ykkösdivarissa pelaavat C-pojat aloittivat vuoden 2019 sarjapelit viikonloppuna sarjakolmosen M-Teamin vieraana Helsingissä. Peli päättyi ties monennenko kerran maalin erolla, tällä kertaa isännät ratkaisivat jatkoajalla ja USB:lla jäi taistosta palkkioksi yksi sarjapiste.

Avauserä mentiin lievästi M-Teamin komennossa, mutta maaleja ei kumpikaan saanut aikaan. Isännät saivat kymmenen laukausta USB:n Eero Lehtisen torjuttavaksi, isäntien maalivahti torjui viisi kertaa.

 

Toisen erän alkuminuuteilla USB sai rankkarin ja Henri Hakala ujutti sen sisään ja vielä ennen erän puoliväliä Aatu Rusanen onnistui viemään Eero Lehtisen hyvästä avauksesta USB:n jo 2-0 johtoon.

Sitten tuli USB:lle jälleen musta hetki. M-Team avasi maalitilinsä minuutti USB:n toisen maalin jälkeen ja viisi sekuntia ensimmäisestä onnistui tekemään toisen.

Erän lopulla USB sai toisen rankkarin ja senkin Henri Hakala pisti sisään.

 

Päätöserän puolivälissä tapahtui paljon. Ensin USB sai jäähyn ja kotijoukkue tasoitti, sitten kotijoukkue siirtyi rankkarilla johtoon, mutta vain hetki ja USB:n Nooa Laurila tasoitti, syöttäjänä Hermanni Konttila.

Viimeinen kymppi oli kovaa yritystä, mutta ratkaisua ei syntynyt ja niin siirryttiin jatkoajalle.

Sillä kotijoukkue onnistui reilun kahden minuutin jälkeen ja pelasti itselleen kaksi pistettä.

 

USB:n pojilla on tulevan viikonloppuna vapaa sarjapeleistä, mutta seuraavana on edessä tärkeä vieraskiertue. Lauantaina 19. päivä USB kohtaa Josban Joensuussa ja seuraavana päivänä Hatsinan Mikkelissä.

USB ei ole kumpaakaan joukkuetta sarjassa kohdannut. Molemmat joukkueet ovat keskikastissa hieman USB:n edellä sarjataulukossa, joten pisteiden ryöstöön on hyvä mahdollisuus.

 

Artikkelikuva: USB:n Henri Hakala (70) teki kaksi rankkarimaalia M-Teamia vastaan.