USB:n miehet hyvässä vauhdissa vitosdivarissa

Salibandyn miesten länsirannikon vitosdivarin lohkossa pelattiin viikonloppuna kauden kuudes turnaus. USB:n osalta se meni hyvin, kaksi peliä ja kaksi voittoa, KaPan tulos taas oli kaksi peliä ja nolla voittoa.

Turnaus pelattiin Vehmaalla lauantaina. USB aloitti Kustavin Ahtoa vastaan ja oli ylivoimainen. Kauden komein voitto kirjattiin lukemin 9-2.

USB:n maalintekijöinä kunnostautuivat Jani Vornanen kolmella maalilla ja Tomi Johtela, Tommi Sippel, Sami Huuskonen, Henri Hatakka ja Eino Korpi yhdellä osumalla.

Seuraavassa pelissä KaPa otti mittaa Lemun Visasta. Peli oli tasainen ja ratkaisumaali syntyi vasta muutama minuutti ennen loppua. Sen teki Visa ja voitti lukemin 3-2.

Pelin avausmaalin pelin toisella minuutilla teki KaPan Jaani Peura ja KaPan tasoituksen 2-2:een kolmannessa erässä Joonas Vuorinen.

 

USB:n päivän toinen peli oli sarjataulukon viimeisenä majailevaa Säkylän Karhu-Koplan kakkosta vastaan. Pelistä tuli ennakko-odotusten vastaisesti tasainen, mutta päättyi lopulta USB:n maalin voittoon.

Avauserässä mentiin vuorotahtiin, KaKo teki maalin ja USB tasoitti. Erä päättyi KaKolle 4-3. Toisessa erässä KaKo meni kahden maalin johtoon, mutta USB tuli erän lopulla tasoihin ja päätöserän alussa karkasi kahden maalin johtoon.

KaKo tuli loppuminuuteilla vielä maalin päähän, mutta USB piti johtonsa vaikka pelasi viimeiset kaksi minuuttia alivoimalla.

KaPa päätti päivän pelit sarjan kärjessä keikkuvaa kotijoukkuetta eli UHV Bullsin kakkosta vastaan. KaPa meni alussa johtoon ja pysyi pelin puoliväliin asti Bullsin tuntumassa, mutta sitten Bulls karkasi, loppunumerot sille 8-4.

KaPan maalit tekivät Jani Rinnemaa, Mikael Mattila, Joonas Vuorinen ja Olli Helminen.

 

USB:n tapaan päivän molemmat pelinsä voittanut UHV Bulls kakkonen jatkaa lohkon kärjessä 18 pisteellä, USB on kakkosena 16 pisteellä ja Lemu kolmantena 14 pisteellä.

KaPalla on 11 pistettä ja se tipahti sarjan häntäpäähän Kustavin Ahdon seuraksi. Muista joukkueista jo selvästi jääneenä pitää perää KaKon kakkonen yhdellä pisteellä.

Lohkon seuraava turnaus pelataan 27. päivä Mynämäellä, USB kohtaa siellä kärkipelissä UHV Bullsin kakkosen ja Ryhti kakkosen, KaPan vastustajat ovat Ryhti kakkonen ja KaKo kakkonen.

 

 

Artikkelikuva: Valkopaitainen USB selvitti voitollisesti molemmat viikonlopun pelinsä ja jatkaa lohkon kakkosena. Kuva marraskuun turnauksesta Pohitullista.