KaPan naiset jatkavat vahvasti

Salibandyn naisten kakkosdivarin länsirannikon lohkossa oli tänään pelipäivä. KaPa pelasi Raumalla kaksi peliä ja voitti molemmat ja kasvatti eroaan lohkon kärjessä.

Päivän avauspelissä KaPa kohtasi JSB-13:n ja nuiji sen ilman suurempia ongelmia lukemin 8-1. KaPa karkasi kymmenessä minuutissa jo 4-0 johtoon eikä kahdeksalla kenttäpelaajalla pelissä olleella JSB:lla ollut loppupelissäkään jakoa.

Liina Hyytiä teki kolme maalia, Riina Rantanen, Veera Soini, Julia Hakanpää, Essi Kutila ja Saara Mäki-Arvela yhden, Juulia Peura sai kaksi syöttöpistettä.

Päivän toisessa pelissä KaPa kohtasi isäntäjoukkue SalBan, joka on sarjassa oikeastaan ainoa KaPan uhkaaja. Joukkueiden ero ennen peliä oli vain yksi piste ja syksyn ensimmäisessä kohtaamisessa, joka sekin käytiin Raumalla, KaPa voitti vaivoin 2-1.

Tasainen peli oli nytkin, mutta ihan yhtä tiukille KaPa ei joutunut kuin syksyllä.

KaPa sai rankkarin kuudennella minuutilla, mutta se epäonnistui. Muutama minuuttia myöhemmin KaPa sai yrittää kaksi minuuttia ylivoimalla, mutta edelleen SalBa kesti. Vasta erän lopulla Juulia Peura yllätti SalBan maalivahdin Essi Kutilan syötöstä.

Toisessa erässä ainoa tilastomerkintä oli Juulia Peuran tekemä KaPan toinen maali. Kolmannen erän alussa Laura Piiraisen osumassa oli jo ratkaisun makua.

SalBa yritti lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta Juulia Peura pääsi täydentämään hattutemppunsa tyhjään maaliin.

Neljän päästetyn lisäksi SalBan maalivahdille merkittiin 20 torjuntaa, KaPan Ruska Kerttulalle 14, joten peli oli kokonaisuutena KaPan hallussa.

Voitolla KaPan kasvatti eron SalBaan kolmeen pisteeseen, sarjakolmonen FBC Loisto Original on jäänyt jo viiden pisteen päähän.

Lohkon seuraava turnaus pelataan 27.1. KaPa kohtaa silloin häntäpään joukkueet SC Sticklinen ja SalPan.

Artikkelikuva: Juulia Peura teki kolme maalia sarjakakkosen SalBan verkkoon.