UJK:lle tappio Tarvasjoella

Tarvasjoki on osoittautunut UJK:n miehille tällä kaudella hankalaksi vastustajaksi. TarU haki lokakuussa pisteet Uudestakaupungista 8-5 voitolla ja kykeni tänään kotipelissään myös voittoon, nyt lukemin 5-3, erät 0-1, 2-1 ja 3-1.

UJK aloitti siis maalinteon ensimmäisessä erässä. Maalista vastasi Otto Kuusio. Ennen maalia UJK sai pelata kaksi minuuttia ylivoimalla, maalin jälkeen taas UJK sai kaksi kakkosta vajaan kahden minuutin välein, eli joutui hetken pelaamaan kolmella viittä vastaan, mutta lisämaaleja ei erään enää saatu.

UJK tuli tauolta pahasti nukuksissa, sillä TarU tuli tasoihin, kun toista erää oli pelattu vain 10 sekuntia. Hetkeä myöhemmin UJK sai kakkosen, kesti sen mutta heti jäähyn jälkeen TarU meni johtoon.

Erän puolivälin jälkeen UJK tuli tasoihin. Maalin teki siirretyn rangaistuksen aikana Juuso Kantola. Erän lopulla molemmista pistettiin mies jäähtymään, mutta enempää maaleja ei tehty.

Päätöserässä sattui sitten kaikenlaista. TarU pääsi erän alussa johtoon, mutta Ville Laurell kuittasi sen ennen erän puoliväliä ylivoiman viime sekunneilla.

UJK otti tasoitusmaalin jälkeen aikalisän, mutta seuraavan maalin teki kotijoukkue rankkarista. Erän loppupuolella nahisteltiin muutamaan otteeseen ja miehet täyttivät jäähypenkkiä.

Reilu minuutti ennen päätösvihellystä UJK otti maalivahdin pois ja nyt se kostautui kotijoukkueen päästessä tekemään ratkaisun tyhjiin.

Artikkelikuva: TarU on ollut tällä kaudella UJK:lle voittamaton vastus, kuva lokakuun kamppailusta.