UJK:n naiset aloittivat kevään pelit voitolla

UJK:n naiset aloittivat Suomi-sarjan lohkopelit komealla 7-3 voitolla Loimaan Rocketsista. Ottelun puolivälissä tilanne oli vielä tasan, mutta loppupuoli oli UJK:n selvää hallintaa.

Syksyllä mestiksen karsinnassa UJK voitti Rocketsin kotonaan maalilla ja Rockets kotonaan myös maalilla, joten odotettavissa oli tasainen kamppailu.

Pelin alku olikin suhteellisen tasainen, UJK ehkä hallitsi lievästi, mutta maaleja ei tuntunut tulevan. Erän lopulla Rockets joutui vajaalle ja Ronja Kaupinsalo avasi UJK:n maalitilin.

Seuraavaa Rocketsin jäähyä UJK ei kyennyt hyödyntämään, mutta mukavasti viisi sekuntia ennen erän loppua Saara Siivonen vei UJK:n 2-0 johtoon.

Toisen erän alkupuolella Rockets tuli tasoihin. UJK sai myös pari jäähyä, mutta maalit syntyivät tasakentällisin.

Erän puolivälin jälkeen UJK:n Sara Hyytiä vei UJK:n uudelleen johtoon ja nyt johto piti. Erän lopulla Netta Viitasalo ja Saara Siivonen maalasivat reilun minuutin välein ja päätöserään lähdettiin kotijohdossa 5-2.

Rockets vaihtoi kolmanteen erään maalivahtia ja onnistui maalinteossa heti erän ensimmäisestä hyökkäyksestä, kun aloituksesta oli kulunut vain yhdeksän sekuntia.

UJK ei kuitenkaan hätääntynyt vieraiden salama-alkua vaan otti pelin hallintaansa. Erän puolivälissä tapahtui sitten lopullinen ratkaisu. Ensin Sara Hyytiä ja vajaata minuuttia myöhemmin Emmi Metsä-Tokila toimittivat kiekon Rocketsin verkkoon.

Rockets otti lopussa vielä pari jäähyä ja yhden kympin epäurheilijamaisesta käytöksestä, mutta UJK ei onnistunut hyödyntämään yli minuutin kestänyttä viidellä kolmea vastaan -ylivoimaa.

UJK:n naiset jatkavat sarjaa heti huomenna kotihallissa, kello 15 alkavaan peliin tulee vastaan EKS Espoosta.

Artikkelikuva: UJK:n naiset aloittivat Suomi-sarjan selvällä voitolla Loimaan Rocketsista.