Maalin tappiot SBT Shadowsille

Salibandyn nelosdivarin lauantainen turnaus oli Shadowsin kannalta turhauttava. Kova taistelu jätti käteen vain kaksi maalin tappiota ja lohkon kärki on karkaamassa.

Turnaus pelattiin Eurassa. Shadows kohtasi päivän ensimmäisessä pelissä Kaaron. Avauserä meinasi olla maaliton, mutta viisi sekuntia ennen taukoa Shadows pääsi johtoon Kaaron omalla maalilla.

Toisessa erässä Kaaro meni jo 3-1 johtoon, mutta puolisen minuuttia ennen taukoa Ville Wallenius kavensi. Päätöserässä Kaaro pääsi jo 5-2 johtoon ennen Shadowsin kiriä. Eetu Suomelan ja Kari Kellokummun maaleilla Shadows tuli kantaan.

Lopussa Shadows otti aikalisän, pari jäähyä ja lopuksi maalivahdinkin pois, mutta ei auttanut, pisteet Kaarolle.

Päivän toinenkin peli oli tasainen. Eetu Suomela vei Shadowsin johtoon jo alkuminuuteilla, mutta LuVe tasoitti erän lopulla ja toisen erän alussa meni johtoon. Shadows meni erän lopulla puolestaan uudelleen johtoon Marko Hyökyvirran kahdella maalilla.

Päätöserässä LuVe tasoitti erän puolivälissä ja 3,5 minuuttia ennen päätöstä meni johtoon. Shadows yritti lopussa toista minuuttia ilman maalivahtia, mutta kummassakaan päässä verkko ei soinut.

Shadows tipahti sarjataulukossa viidenneksi ja eroa nousukarsintoihin menevään on viisi pistettä, sama ero on putoamisuhan alla olevaan lohkojumboon.

Lohkon seuraava turnaus pelataan 27.1 Nakkilassa, Shadows kohtaa siellä lohkokolmosen PomUran ja kaksi pistettä edellään olevan NTK:n.