UJK:n C-ringetelle niukka tappio kotihallissa

UJK:n C-tytöt kohtasivat lauantaina ringeten ykkössarjan iltaottelussa Hyvinkään. Vieraat olivat koko pelin edellä ja UJK:n kovasta yrityksestä huolimatta loppunumeroiksi jäi vierasvoitto lukemin 5-4.

Hyvinkään avasi maalitilin jo kolmannella minuutilla ja toisessa erässä siirtyi ylivoimalla 2-0 johtoon. UJK ensimmäisen maalin teki Katarina Maikola toisen erän puolivälissä ja ottelun puolivälissä oltiin vieraiden johdossa 2-1.

Kolmannessakin erässä molemmat osuivat kerran. Ensin Hyvinkää lisäsi johtoaan ja aivan erän lopussa Emmi Metsä-Tokila kavensi eron taas yhteen.

Emmi toi UJK tasoihin päätöserän alkupuolella, mutta vain minuuttia myöhemmin Hyvinkää pääsi taas johtoon ja kolmisen minuuttia ennen päätöstä sai eron kahteen.

Emmin kolmas maali syntyi 11 sekuntia ennen päätöstä eikä UJK:lla jäänyt enää aikaa tasoitukseen.

UJK:lla on viidestä pelistä voitto ja neljä tappiota. Kaksi tappioista olivat selviä sarjan ykköselle kärsittyjä, mutta kaksi muuta ovat päättyneet maalin erolla.

Tulevana viikonloppuna UJK pelaa kaksi peliä, ensin lauantaina on vieraspeli Järvenpäässä ja sunnuntaina kello 14:30 Järvenpään toinen joukkue tulee Uuteenkaupunkiin.

UJK:n ja Jyskeen paikallispeli on saanut uuden pelipäivän, se pelataan tiistaina 22.1 kello 19 alkaen.


Artikkelikuva: Emmi Metsä-Tokila teki kolme maalia illan pelissä.