Tapahtumakalenteri

Voit ehdottaa tapahtumia tapahtumakalenteriin lähettämällä tapahtuman perustiedot sähköpostilla osoitteeseen toimitus@ukinyt.fi. Yhdistysten ja kaupungin ym. yleishyödyllisten tahojen ilmoitukset ovat maksuttomia, selkeästi kaupallisista tapahtumista peritään maksu.

Tälle sivulle, tämän tekstin tilalle on mahdollista saada maksullinen banneri mainostamaan tapahtumaasi.

Näyttelyt ja muut pidempiaikaiset tapahtumat:

Vähälapsena10.6 - 25.10Vähälapsena - Wahlbergin museotalon kesänäyttely

Uudenkaupungin museon Wahlbergin museotalossa sukelletaan vuoden 2019 päänäyttelyssä lapsuuteen yli sadan vuoden takaisessa Uudessakaupungissa. Näyttelyssä käsitellään mm. syntymää, lasten koulunkäyntiä, työssäoloa, sairauksia ja vapaa-ajan viettoa nostalgisine leikkikaluineen. Näyttelyssä on runsaasti vanhoja lapsikuvia mm. uusikaupunkilaisen Augusta Olssonin valokuvaamana.

Näyttely on avoinna 10.6.-25.8.2019 maanantaista perjantaihin 10-17 ja viikonloppuisin 12-15. Juhannusviikonloppuna museo on suljettu.
Näyttely jatkuu lokakuun loppuun saakka.

Wahlbergin museotalo, Ylinenkatu 11, 23500 Uusikaupunki
Taidegrafiikkaa Vaasasta, Totta ja tarua -näyttelyssä1.9 - 5.10
Runonkulman Galleriassa avataan syyskuun alussa seitsemän Vaasasta tulevan taidegraafikon yhteisnäyttely Totta ja tarua. Mukana ovat Maija Minni, Ann-Sofi Kattilakoski, Salme Sirkola, Maire Kesseli, Paula Nygård, Natalia Haimi ja Tuija Arina-Sundelin. Kaikki taiteilijat ovat Vaasan Taidegraafikoiden jäseniä.
Totta ja tarua on esillä 4.9.-5.10. ja avoinna ke klo 16-19 ja la klo 11-15 sekä Uudenkaupungin Vanhat talot -tapahtuman aikana 7.-8.9. la-su klo 10-18. Kaikille avoimia näyttelyn avajaisia vietetään sunnuntaina 1.9. klo 17-19, tervetuloa!
Runonkulman Gallerian osoite on Ylinenkatu 38B, galleriaan on vapaa pääsy.


My Little Pony -näyttely29.8 - 10.10Kirjaston aulassa on tänä syksynä esillä My Little Pony -keräilijän
lelunäyttely. Näyttelyvitriinit täyttyvät poneista 1980- ja 1990-luvuilta.

Tule ihastelemaan värikkäitä poneja kirjastoon!

Uudenkaupungin kirjasto, Alinenkatu 34, 23500 Uusikaupunki
Koulutarvike- ja oppilastyökokoelma16.8 - 30.9Sampsa Laurilan keräämä mittava koulutarvike- ja oppilastyö kokoelma lähes 100 vuoden ajalta.
Näyttelyyn voi tutustua sopimuksen mukaan.

Paikka Kyläyhdistys Hakavan kylätalo (ent. Hallun Koulu), Maxinpolku 15
Seinätyksin29.8 - 27.9Senni Aleksandran ja Liisa Tarleena Öhmanin taidenäyttely.

Joka viides on yksinäinen toisinaan, joka kymmenes usein.

Senni Aleksandra on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijaksi 2016. Hän valmistaa installaatioita, käyttäen teoksissaan kierrätystekstiiliä, valokuvaa, kirjontaa ja ääntä. Useimmissa teoksissaan hän käsittelee ihmiskehoa ja -mieltä, muotokuvan keinoin.

Liisa Tarleena Öhman tekee kollaaseja, installaatioita ja performatiivista videotaidetta. Hän tutkii töissään erityisesti ihmisen suhdetta omaan yksityisyyteensä ja häntä lähimmin ympäröiviin tiloihin. Liisa Tarleena Öhman on valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2016.
Avoinna 30.8.-27.9.2019 ti-pe klo 10 - 17 ja su klo 12-16
(näyttelyyn on vapaa pääsy)
Enrico Mazzonen taidenäyttely2.9 - 30.9Enrico Mazzonen näyttelyn aiheena on nykypäivän naisen roolin muuttuminen nopeasti ja dynaamisesti.
Näyttely koostuu yhdestätoista piirustuksesta ja olet tervetullut tulkitsemaan näyttelyn teoksia omien tunteidesi ja tajunnanvirtasi kautta kaikessa yksinkertaisuudessaan ja taianomaisuudessaan.

Näyttelyyn on vapaa pääsy kirjaston aukioloaikoina,
lämpimästi tervetuloa!

Uudenkaupungin kirjasto, Alinenkatu 34

Päivittäinen tapahtumakalenteri:

(Show alla categories -kohdasta voi valita näytettävät tapahtumat tyypin perusteella)

[event-list date_filter=upcoming filterbar_items=cats_dropdown show_cat=true details_length=200]