Karjurockin early bird -liput myynnissä ja iso osa esiintyjistä tiedossa

Jos et vielä tiedä mitä teet ensi vuoden heinäkuun 16-18. päivä niin tässä vinkki. Poikkea ostamaan Karjurockin kolmen päivän early bird -lippu ja ala katkoa piikkejä aamukammasta. Tänään on aikaa tapahtuman avaukseen 237 päivää ja risat. Jos olet jo hankkinut lipun, niin unohda vinkki.

Aikaisliput ovat olleet myynnistä aamusta lähtien ja tapahtuma on myös julkistanut ison joukon ensi kesän esiintyjiä. Oman mielipiteensä mukaan tulossa on Karjurockin historian kovin artistikattaus, eikä tuo mielipide liene kovin kaukana oikeasta, saattaapa olla jopa ihan paikallaan.

Avauspäivä torstai on perhepäivä, lavalla heiluu silloin mm. Hevisaurus.

Perjantaina käännetään ikäviisaria aavistus ylöspäin ja lavalta kuuluu ja näkyy, jos löydät jonkun, jonka hartioille voi kiivetä, Teflon Brothers, Atomirotta, Petri Nygård ja Klamydia.

Lauantaina yleisöä viihdyttävät Anssi Kela, Poets Of The Fall, Andy McCoy Band ja Nazareth.

Lisäksi kekkereihin on tulossa myös Phil Campbell And The Bastard Sons, mutta tapahtuman sivuilta ei selviä, milloin se esiintyy, tuskin kuitenkaan perhepäivänä.


Phil Campbell soitti kitaraa Motörheadissa sen loppuun eli vuonna 2015 tapahtuneeseen Lemmy Kilmisterin kuolemaan asti. Bastards Sons viittaa nykyiseen yhtyeeseen, jossa soittaa Philin kolme poikaa.

Nazareth taas on jo 1960-luvulla perustettu bändi, jonka kulta-ajat olivat joskus 1970-luvulla. Alkuperäisestä kokoonpanosta mukana on vielä basisti Peter Agnew ja pari muutakin jannua olivat mukana jo viime vuosituhannella.

Andy McCoyn jokainen tuntee, kohta 60 täyttävä Pelkosenniemen Antti Hulkko muistetaan ainakin 30 tonnia taskussa -haastattelusta. Liekö Andyllä edelleen sama tapa, se nähdään kesällä Nopperlan mailla. Ainakin keikan jälkeen todennäköisesti näin on.


Artikkelikuva muutaman vuoden takaa, lavalla Jonne Aaron.